Foodservice

U bent een groothandelaar die onze producten wil verdelen? Of u ziet opportuniteiten met ons assortiment als foodprofessional? Ontdek de culinaire oplossingen die wij voor uw foodservicekanaal kunnen bieden.


A-merken, B-merken en private label

Op zoek naar branded producten of huismerken? CBG ondersteunt u in verschillende segmenten. Is de bekendheid van het product voor u van belang? Of eerder de prijs? Of gaat u liever voor een goede prijs-kwaliteitverhouding? We bieden een breed assortiment aan dat we kunnen personaliseren op uw maat.


Expertise

Al meer dan 10 jaar presenteren we trots ons IFS Broker- en IFS Logistics-certificaat, ondersteund door onze in-house kwaliteitsafdeling. Daarnaast kan u rekenen op de kennis van ons logistiek departement om producten tijdig en kostenefficiƫnt te leveren.


Brede distributie

Binnen foodservice zijn onze klanten voornamelijk groothandels die op hun beurt professionele eindklanten beleveren. Onze producten zijn te vinden in een heel brede distributie: van horeca (restaurants, bars, cateringbedrijven) en faciliterende eindgebruikers (ziekenhuizen, verzorgingstehuizen, scholen) tot speciaalzaken (slagers, frituren, traiteurs).

Succesvolle aanpak

In de distributieketen van foodservice fungeert CBG als belangrijke schakel. We creĆ«ren een win-winsituatie voor alle partijen met onze gespecialiseerde kennis, aanpak en productassortiment. We werken nauw samen met zowel nationale als lokale grossiers en belangrijke spelers in de voedingssector: zo zorgen we voor inspiratie en zijn onze producten steeds relevant voor doorverkopers of eindgebruikers. Ons foodserviceteam laat zich ook ondersteunen door een culinaire partner voor receptontwikkeling. 


Lifetime partner

Korte partnerships zijn niet aan ons besteed. We onderhouden langdurige relaties met onze klanten. Samenwerken met CBG voelt dus steeds vertrouwd aan. Ook met de eindgebruikers blijven we graag in nauw contact. We zijn aanwezig op beurzen, plannen persoonlijke bezoeken en communiceren via verschillende kanalen.


CBG als leverancier voor uw groothandel of foodservicekanaal?

Benieuwd naar ons assortiment?