Private Label

U bent aankoper en verantwoordelijk voor de huismerken van uw organisatie? Kies CBG als betrouwbare leverancier. Met onze jarenlange vakkennis creëren we unieke en kwalitatieve huismerkproducten.


Uw partner in succes

Als retailer wil u een gelijkwaardig alternatief voor merkproducten aanbieden. Om van uw private label een succes te maken, moet u de kwaliteit ervan kunnen garanderen. Reken daarvoor op CBG. 


Ons team van gespecialiseerde aankopers gaat continu wereldwijd op zoek naar kwalitatieve grondstoffen. Via smaaktesten selecteren we samen de perfecte samenstelling. Het resultaat? Huismerken die voldoen aan de hoogste normen van smaak, ingrediënten, certificaten en traceerbaarheid.


Expertise en kwaliteit

Kwaliteit is onze absolute prioriteit. Onze in-house kwaliteitsafdeling volgt het productieproces strikt op de voet via regelmatige audits. Daarnaast zorgt ons logistiek departement voor tijdige en kostenefficiënte leveringen. 


Het bewijs van onze voortdurende inzet voor voedselveiligheid: de uitstekende score die we sinds 2013 behalen op de jaarlijkse IFS-audit. Al meer dan 10 jaar presenteren we trots ons IFS Broker- en IFS Logistics-certificaat.

Specialist in ambient food

Al jaren is CBG specialist in de ambient voedingscategorieën. Onze kennis en toewijding liggen bij groenten-, vis-, vlees- en fruitconserven en andere voedingsproducten die bewaard kunnen worden op kamertemperatuur. Via internationale sourcing stellen onze aankopers u een breed scala aan ingeblikte voeding voor dat perfect aansluit bij de wensen van uw doelgroep.


Uw huismerk, ons project van A tot Z

We begeleiden uw huismerk doorheen het hele traject, van sourcing en product development tot levering. Ons ervaren PL-team staat klaar om u volledig te ontzorgen. Samen bouwen we een sterk huismerk uit op de Europese markt!


CBG als leverancier voor uw huismerk?

Benieuwd naar onze categorieën?

Onze partners