Retail brands

U zoekt een betrouwbare partner die uw product of merk doet groeien in de Benelux retailmarkt? Dan heeft u hem nu gevonden. Geef uw merk de aandacht die het verdient met onze jarenlange expertise als foodbroker. 


Expert in ambient food

De ambient voedingscategorieeën kennen voor ons geen geheimen meer. Al van in het prille begin ligt onze focus op producten die u veilig op kamertemperatuur kan bewaren. Dat gaat van conserven in blik, glas en brik tot gedroogde voeding. Onze logistieke voorzieningen zijn hier ook volledig op afgestemd.


Sales experts met kennis van de markt

Onze verkoopspecialisten kennen de retailmarkt door en door. Ze bouwen langetermijnrelaties op met retailers en staan dagelijks met hen in contact. Kortom: ze zorgen ervoor dat uw producten in de beste rayons van de Benelux liggen.


Doorgedreven opvolging in de winkels

Een geslaagd distributieplan, dat ontstaat niet van aan een bureau. Wij sturen ons field team van vertegenwoordigers eropuit om rayons te controleren, reguliere verkoop te stimuleren en sales-driven acties op te zetten. Ook de distributie zelf brengen zij helder in kaart, zodat u steeds zicht hebt op de groei van uw merk.

Een marketingteam met de vinger aan de pols

Uw merk top-of-mind maken bij de consument: daar zorgt onze marketingafdeling voor. Zij brengen consumententrends in kaart, volgen belangrijke verkoopmomenten op en gaan proactief op zoek naar opportuniteiten om te groeien.


Getest en goedgekeurd met onze eigen merken

Naast distributeur zijn wij ook merkeigenaar. Wij stellen u trots voor aan ons eigen assortiment merken met daarin onder andere Elvea, Avila, Albatros, Bonner, First State, La Chasse, Target en Violet. Stuk voor stuk producten die een sterke positie innemen op de markt. Dat bewijst dat onze aanpak werkt, want we doorlopen hetzelfde proces als onze partnermerken.


Laat ons uw merk groot maken

Benieuwd naar ons volledige assortiment?